Πολιτική Απορρήτου

Αυτή η Πολιτική Απορρήτου περιγράφει τις πολιτικές και τις διαδικασίες μας σχετικά με τη συλλογή, χρήση και αποκάλυψη των πληροφοριών σας όταν χρησιμοποιείτε τo kinhtro.gr και σας ενημερώνει για τα δικαιώματα απορρήτου σας και για το πώς σας προστατεύει ο νόμος.

Χρησιμοποιούμε τα προσωπικά σας δεδομένα για την παροχή και τη βελτίωση της ιστοσελίδας kinhtro.gr. Χρησιμοποιώντας την ιστοσελίδα, συμφωνείτε με τη συλλογή και χρήση πληροφοριών σύμφωνα με την παρούσα Πολιτική Απορρήτου.

Ερμηνεία και Ορισμοί

Οι λέξεις των οποίων το αρχικό γράμμα είναι κεφαλαίο έχουν σημασίες που ορίζονται υπό τις ακόλουθες συνθήκες. Οι ακόλουθοι ορισμοί έχουν την ίδια σημασία ανεξάρτητα από το αν εμφανίζονται στον ενικό ή στον πληθυντικό αριθμό.

Ορισμοί Για τους σκοπούς της παρούσας Πολιτικής Απορρήτου

Λογαριασμός σημαίνει έναν μοναδικό λογαριασμό που έχετε δημιουργήσει για να έχετε πρόσβαση στην ιστοσελίδα μας ή σε μέρη της ιστοσελίδας μας. Η Εταιρεία (αναφέρεται είτε ως “η Εταιρεία”, “Εμείς”, “Εμείς” ή “Δικοί μας” στην παρούσα Συμφωνία) αναφέρεται στο Kinhtro.

Τα cookies είναι μικρά αρχεία που τοποθετούνται στον υπολογιστή σας, στην κινητή συσκευή σας ή σε οποιαδήποτε άλλη συσκευή από έναν ιστότοπο και περιέχουν τις λεπτομέρειες του ιστορικού περιήγησής σας σε αυτόν τον ιστότοπο μεταξύ των πολλών χρήσεων του.

Η χώρα αναφέρεται σε: Ελλάδα.

Συσκευή σημαίνει κάθε συσκευή που μπορεί να έχει πρόσβαση στην ιστοσελίδα, όπως υπολογιστής, κινητό τηλέφωνο ή ψηφιακό tablet.

Προσωπικά Δεδομένα είναι κάθε πληροφορία που σχετίζεται με αναγνωρισμένο ή αναγνωρίσιμο άτομο.

Ως Πάροχος Υπηρεσιών νοείται κάθε φυσικό ή νομικό πρόσωπο που επεξεργάζεται τα δεδομένα για λογαριασμό της Εταιρείας. Αναφέρεται σε τρίτες εταιρείες ή άτομα που απασχολούνται από την Εταιρεία για τη διευκόλυνση της ιστοσελίδας, την παροχή της ιστοσελίδας για λογαριασμό της Εταιρείας, την εκτέλεση υπηρεσιών που σχετίζονται με την ιστοσελίδα ή για να βοηθήσουν την Εταιρεία στην ανάλυση του τρόπου χρήσης της ιστοσελίδας.

Τα Δεδομένα Χρήσης αναφέρονται σε δεδομένα που συλλέγονται αυτόματα, είτε παράγονται από τη χρήση της ιστοσελίδας είτε από την ίδια την υποδομή της ιστοσελίδας (για παράδειγμα, τη διάρκεια μιας επίσκεψης σελίδας). Ο ιστότοπος αναφέρεται στο Kinhtro, προσβάσιμος από το https://kinhtro.gr/.  Εννοείτε το άτομο που έχει πρόσβαση ή χρησιμοποιεί την ιστοσελίδα ή την εταιρεία ή άλλη νομική οντότητα για λογαριασμό της οποίας το άτομο αυτό έχει πρόσβαση ή χρησιμοποιεί την ιστοσελίδα, ανάλογα με την περίπτωση.

Συλλογή και χρήση των προσωπικών σας δεδομένων

Τύποι δεδομένων που συλλέγονται
Προσωπικά δεδομένα

Κατά τη χρήση της ιστοσελίδας μας, ενδέχεται να σας ζητήσουμε να μας παρέχετε ορισμένες προσωπικές πληροφορίες που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την επικοινωνία ή την ταυτοποίησή σας. Οι πληροφορίες προσωπικής ταυτοποίησης μπορεί να περιλαμβάνουν, αλλά δεν περιορίζονται σε:

 • Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου
 • Όνομα και επίθετο
 • Τηλεφωνικό νούμερο
 • Διεύθυνση, Νομός, Επαρχία, Ταχυδρομικός κώδικας, Πόλη
 • Δεδομένα Χρήσης

Δεδομένα Χρήσης

Τα δεδομένα χρήσης συλλέγονται αυτόματα κατά τη χρήση της ιστοσελίδας. Τα Δεδομένα Χρήσης μπορεί να περιλαμβάνουν πληροφορίες όπως τη διεύθυνση πρωτοκόλλου Διαδικτύου της συσκευής σας (π.χ. διεύθυνση IP), τον τύπο προγράμματος περιήγησης, την έκδοση του προγράμματος περιήγησης, τις σελίδες της ιστοσελίδας μας που επισκέπτεστε, την ώρα και την ημερομηνία της επίσκεψής σας, τον χρόνο που αφιερώσατε σε αυτές τις σελίδες, τη μοναδική συσκευή αναγνωριστικά και άλλα διαγνωστικά δεδομένα.

Όταν αποκτάτε πρόσβαση στην ιστοσελίδα από ή μέσω μιας κινητής συσκευής, ενδέχεται να συλλέξουμε ορισμένες πληροφορίες αυτόματα, συμπεριλαμβανομένων, ενδεικτικά, του τύπου της κινητής συσκευής που χρησιμοποιείτε, του μοναδικού αναγνωριστικού της κινητής συσκευής σας, της διεύθυνσης IP της κινητής συσκευής σας, του κινητού σας λειτουργικό σύστημα, τον τύπο του προγράμματος περιήγησης Διαδικτύου για κινητά που χρησιμοποιείτε, μοναδικά αναγνωριστικά συσκευών και άλλα διαγνωστικά δεδομένα. Ενδέχεται επίσης να συλλέξουμε πληροφορίες που αποστέλλει το πρόγραμμα περιήγησής σας κάθε φορά που επισκέπτεστε την ιστοσελίδας μας ή όταν έχετε πρόσβαση στην ιστοσελίδα μέσω ή μέσω μιας κινητής συσκευής.

Χρήση των Προσωπικών Δεδομένων σας

Η Εταιρεία μπορεί να χρησιμοποιήσει Προσωπικά Δεδομένα για τους ακόλουθους σκοπούς:

 1. Για την παροχή και τη διατήρηση της ιστοσελίδας μας, συμπεριλαμβανομένης της παρακολούθησης της χρήσης της ιστοσελίδας μας.
 2. Για τη διαχείριση του λογαριασμού σας: για τη διαχείριση της εγγραφής σας ως χρήστη της ιστοσελίδας. Τα Προσωπικά Δεδομένα που παρέχετε μπορούν να σας δώσουν πρόσβαση σε διάφορες λειτουργίες της ιστοσελίδας που είναι διαθέσιμες σε εσάς ως εγγεγραμμένος χρήστης.
 3. Για την εκτέλεση μιας σύμβασης: η ανάπτυξη, η συμμόρφωση και η ανάληψη της σύμβασης αγοράς για τα προϊόντα, τα είδη ή τις υπηρεσίες που έχετε αγοράσει ή οποιασδήποτε άλλης σύμβασης μαζί μας μέσω της ιστοσελίδας.
 4. Για να επικοινωνήσουμε μαζί σας: Για να επικοινωνήσουμε μαζί σας μέσω email, τηλεφωνικών κλήσεων, SMS ή άλλων ισοδύναμων μορφών ηλεκτρονικής επικοινωνίας, όπως ειδοποιήσεις push μιας εφαρμογής για κινητά σχετικά με ενημερώσεις ή ενημερωτικές επικοινωνίες που σχετίζονται με τις λειτουργίες, τα προϊόντα ή τις συμβατικές υπηρεσίες, συμπεριλαμβανομένων των ενημερώσεων ασφαλείας, όταν είναι απαραίτητο ή εύλογο για την εφαρμογή τους.
 5. Για να σας παρέχουμε νέα, ειδικές προσφορές και γενικές πληροφορίες σχετικά με άλλα αγαθά, υπηρεσίες και εκδηλώσεις που προσφέρουμε, παρόμοια με εκείνα για τα οποία έχετε ήδη αγοράσει ή ρωτήσει, εκτός εάν έχετε επιλέξει να μην λαμβάνετε τέτοιες πληροφορίες.
 6. Για να διαχειριστείτε τα αιτήματά σας: Για να παρακολουθήσετε και να διαχειριστείτε τα αιτήματά σας προς εμάς.
 7.  Για άλλους σκοπούς: Ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε τις πληροφορίες σας για άλλους σκοπούς, όπως ανάλυση δεδομένων, προσδιορισμό τάσεων χρήσης, προσδιορισμό της αποτελεσματικότητας των διαφημιστικών μας καμπανιών και για αξιολόγηση και βελτίωση της ιστοσελίδας, των προϊόντων, των υπηρεσιών, του μάρκετινγκ και της εμπειρίας σας.

Ενδέχεται να μοιραστούμε τα προσωπικά σας στοιχεία στις ακόλουθες περιπτώσεις:

 1. Με παρόχους υπηρεσιών: Ενδέχεται να μοιραστούμε τα προσωπικά σας στοιχεία με τους παρόχους υπηρεσιών για την παρακολούθηση και ανάλυση της χρήσης της ιστοσελίδας μας, για να επικοινωνήσουμε μαζί σας.
 2. Για μεταβιβάσεις επιχειρήσεων: Μπορούμε να κοινοποιήσουμε ή να μεταφέρουμε τα προσωπικά σας στοιχεία σε σχέση ή κατά τη διάρκεια διαπραγματεύσεων για οποιαδήποτε συγχώνευση, πώληση περιουσιακών στοιχείων της Εταιρείας, χρηματοδότηση ή εξαγορά του συνόλου ή μέρους της επιχείρησής μας σε άλλη εταιρεία.
 3. Με Συνεργάτες: Ενδέχεται να μοιραστούμε τις πληροφορίες σας με τους συνεργάτες μας, οπότε θα απαιτήσουμε από αυτούς τους συνεργάτες να τηρήσουν αυτήν την Πολιτική Απορρήτου. 
 4. Με επιχειρηματικούς εταίρους: Ενδέχεται να μοιραστούμε τις πληροφορίες σας με τους επιχειρηματικούς μας εταίρους για να σας προσφέρουμε ορισμένα προϊόντα, υπηρεσίες ή προωθητικές ενέργειες.
 5. Με άλλους χρήστες: όταν μοιράζεστε προσωπικά στοιχεία ή αλληλεπιδράτε με άλλον τρόπο στους δημόσιους χώρους με άλλους χρήστες, αυτές οι πληροφορίες μπορούν να προβληθούν από όλους τους χρήστες και να διανεμηθούν δημόσια εκτός της ιστοσελίδας.
 6. Με τη συγκατάθεσή σας: Μπορούμε να αποκαλύψουμε τα προσωπικά σας στοιχεία για οποιονδήποτε άλλο σκοπό με τη συγκατάθεσή σας.

Διατήρηση των Προσωπικών Δεδομένων σας

Η Εταιρεία θα διατηρήσει τα Προσωπικά Δεδομένα σας μόνο για όσο διάστημα είναι απαραίτητο για τους σκοπούς που ορίζονται στην παρούσα Πολιτική Απορρήτου. Η διάρκεια διατήρησης των προσωπικών σας δεδομένων συνδέεται με τις ανάγκες εκπλήρωσης του σκοπού για τον οποίο μας τα έχετε παράσχει. Σε κάθε περίπτωση, εάν πραγματοποιήσετε αγορά από το κατάστημά μας, τα δεδομένα αυτά διατηρούνται για όσο χρόνο απαιτεί η κείμενη φορολογική νομοθεσία (συνηθέστερα ως το τέλος της σχετικής λογιστικής περιόδου, ήτοι έξι (6) έτη από την ημερομηνία χρέωσης) και στην περίπτωση των προωθητικών μηνυμάτων, μέχρι να μας αποκλείσετε από την αποστολή τους με την ανάκληση της συγκατάθεσής σας για την αποστολή τους και για την από μέρους μας διατήρηση του ιστορικού περιήγησής σας και σε κάθε περίπτωση έως το πέρας πέντε (5) ετών από την τελευταία μας αλληλεπίδραση (μέσω e mail, απάντησης σε ερώτημα κ.λ.π.). Φυσικά έχετε δικαίωμα να ανακαλείτε ανά πάσα στιγμή την συγκατάθεσή σας για την από μέρους μας επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων καθώς και να αιτείστε την διόρθωσή τους ή συμπλήρωσή τους αποστέλλοντάς μας σχετικό e mail ή καλώντας μας στο τηλέφωνο.

Μεταφορά των Προσωπικών Δεδομένων σας

Σας ενημερώνουμε ότι τα προσωπικά δεδομένα που μας παρέχετε προς επεξεργασία, θα διαβιβάζονται από εμάς σε τρίτα μέρη (εταιρείες courier, τράπεζες, παρόχους διαδικτύου, εταιρείες πληροφορικής και μάρκετινγκ και οργάνωσης προβολής με μέσα κοινωνικής δικτύωσης, τηλεφωνικά κέντρα κ.λ.π. ακόμα και τρίτα μέρη που βρίσκονται εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης), που αποτελούν αναγκαίους συνεταίρους μας για την παροχή των υπηρεσιών μας και τα οποία ελέγχονται από εμάς, ακολουθούν τις οδηγίες μας και εγγυώνται επίσης την συμμόρφωσή τους στην κείμενη νομοθεσία περί επεξεργασίας προσωπικών δεδομένων. Η μοναδική περίπτωση χρήσης, επεξεργασίας και αποκάλυψης των δεδομένων σας χωρίς την συγκατάθεσή σας είναι η περίπτωση που αυτό μας ζητηθεί από τον νόμο, τις αστυνομικές, διοικητικές, δικαστικές αρχές, την δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος κ.λ.π.

Τυχόν παράπονα και καταγγελίες σχετικές με την επεξεργασία των δεδομένων σας υποβάλλονται στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων (Http://Www.Dpa.Gr/.).

Ασφάλεια συναλλαγών

Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών “Alpha  e-Commerce” της Alpha Bank και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.2 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer – SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.

Αποκάλυψη των Προσωπικών Δεδομένων σας

Εμπορικές συναλλαγές

Εάν η Εταιρεία εμπλέκεται σε συγχώνευση, εξαγορά ή πώληση περιουσιακών στοιχείων, τα Προσωπικά Δεδομένα σας ενδέχεται να μεταφερθούν. Θα ειδοποιήσουμε πριν μεταφερθούν τα Προσωπικά Δεδομένα σας και υπόκεινται σε διαφορετική Πολιτική Απορρήτου.

Επιβολή του νόμου

Υπό ορισμένες συνθήκες, ενδέχεται να ζητηθεί από την Εταιρεία να αποκαλύψει τα Προσωπικά Δεδομένα σας εάν απαιτείται από το νόμο ή ως απάντηση σε έγκυρα αιτήματα από δημόσιες αρχές (π.χ. δικαστήριο ή κρατική υπηρεσία).

Άλλες νομικές απαιτήσεις

Η Εταιρεία μπορεί να αποκαλύψει τα Προσωπικά Δεδομένα σας με την καλή πίστη ότι μια τέτοια ενέργεια είναι απαραίτητη για:

 • Συμμορφωθείτε με μια νομική υποχρέωση Προστασία και υπεράσπιση των δικαιωμάτων ή της ιδιοκτησίας της Εταιρείας.
 • Αποτρέψτε ή διερευνήστε πιθανές παρανομίες σε σχέση με την ιστοσελίδα.
 • Προστασία της προσωπικής ασφάλειας των Χρηστών της ιστοσελίδας ή του κοινού.
 • Προστασία έναντι νομικής ευθύνης.

Ασφάλεια των Προσωπικών Δεδομένων σας

Η ασφάλεια των Προσωπικών Δεδομένων σας είναι σημαντική για εμάς, αλλά να θυμάστε ότι καμία μέθοδος μετάδοσης μέσω Διαδικτύου ή μέθοδος ηλεκτρονικής αποθήκευσης δεν είναι 100% ασφαλής. Ενώ προσπαθούμε να χρησιμοποιούμε εμπορικά αποδεκτά μέσα για την προστασία των Προσωπικών Δεδομένων σας, δεν μπορούμε να εγγυηθούμε την απόλυτη ασφάλειά τους. Η εταιρεία μας δεν εγγυάται ότι οι λειτουργικές πλευρές αυτού του περιεχομένου της ιστοσελίδας μας είναι χωρίς σφάλματα ή απαλλαγμένες από ιούς, ούτε υπόσχεται ότι ο διακομιστής της σελίδας μας καθιστά το περιεχόμενο αυτό απαλλαγμένο από ιούς.

Παιδικό απόρρητο

Η Υπηρεσία μας δεν απευθύνεται σε κανέναν κάτω των 13 ετών. Δεν συλλέγουμε εν γνώσει μας στοιχεία προσωπικής ταυτοποίησης από κανέναν κάτω των 13 ετών. Εάν είστε γονέας ή κηδεμόνας και γνωρίζετε ότι το παιδί σας μας έχει παράσχει Προσωπικά Δεδομένα, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας. Εάν αντιληφθούμε ότι έχουμε συλλέξει Προσωπικά Δεδομένα από οποιονδήποτε κάτω των 13 ετών χωρίς επαλήθευση της γονικής συναίνεσης, λαμβάνουμε μέτρα για να αφαιρέσουμε αυτές τις πληροφορίες από τους διακομιστές μας. Εάν πρέπει να βασιστούμε στη συγκατάθεση ως νομική βάση για την επεξεργασία των στοιχείων σας και η χώρα σας απαιτεί τη συγκατάθεση ενός γονέα, ενδέχεται να απαιτήσουμε τη συγκατάθεση του γονέα σας προτού συλλέξουμε και χρησιμοποιήσουμε αυτές τις πληροφορίες.

Σύνδεσμοι προς άλλους ιστότοπους

Η ιστοσελίδα μας μπορεί να περιέχει συνδέσμους προς άλλους ιστότοπους που δεν λειτουργούν από Εμάς. Εάν κάνετε κλικ σε έναν σύνδεσμο τρίτου μέρους, θα κατευθυνθείτε στον ιστότοπο αυτού του τρίτου μέρους. Σας συμβουλεύουμε ανεπιφύλακτα να ελέγχετε την Πολιτική Απορρήτου κάθε ιστότοπου που επισκέπτεστε. Δεν έχουμε κανέναν έλεγχο και δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για το περιεχόμενο, τις πολιτικές απορρήτου ή τις πρακτικές οποιωνδήποτε τοποθεσιών ή υπηρεσιών τρίτων.

Αλλαγές σε αυτήν την Πολιτική Απορρήτου

Ενδέχεται να ενημερώνουμε την Πολιτική Απορρήτου μας από καιρό σε καιρό. Θα σας ειδοποιήσουμε για τυχόν αλλαγές δημοσιεύοντας τη νέα Πολιτική Απορρήτου σε αυτή τη σελίδα. Σας συμβουλεύουμε να ελέγχετε περιοδικά την παρούσα Πολιτική Απορρήτου για τυχόν αλλαγές. Οι αλλαγές σε αυτήν την Πολιτική Απορρήτου ισχύουν όταν δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις σχετικά με αυτήν την Πολιτική Απορρήτου, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας:

Με email: info@kinhtro.gr