Όροι Χρήσης

  Χρησιμοποιώντας την ιστοσελίδα μας συμφωνείτε να τηρήσετε τους όρους χρήσης που σε συνδυασμό με την πολιτική μας σχετικά με την προστασία προσωπικών δεδομένων διέπουν τις σχέσεις συνεργασίας του καταστήματος Κίνητρο μαζί σας όσον αφορά αυτόν τον δικτυακό τόπο.

  Το ηλεκτρονικό κατάστημα κίνητρο www.kinhtro.gr αποτελεί ιστότοπο της προσωπικής επιχείρησης Αικατερίνη Κωνσταντίνου, εμπορεία- κατασκευή κοσμημάτων, με έδρα την Φωκίωνος Νέγρη 1, Τ.Κ. 11257, Κυψέλη, Αθήνα.

Τηλ. : 2108663640, email: info@kinhtro.gr, ΑΦΜ: 043700330, ΔΟΥ: ΙΓ ΑΘΗΝΩΝ

Όλες οι συναλλαγές μέσω του www.kinhtro.gr πραγματοποιούνται σύμφωνα με το διεθνές και ευρωπαϊκό δίκαιο που ρυθμίζει θέματα σχετικά με το ηλεκτρονικό εμπόριο (Οδηγία 2000/31/ΕΚ, α.8 ΠΔ 131/2003) και από το Νόμο περί προστασίας των καταναλωτών (Ν. 2251/1994 α.3) που ρυθμίζει θέματα σχετικά με τις πωλήσεις από απόσταση.

Απεικόνιση προϊόντων:

  1. Οι πληροφορίες των προϊόντων μας είναι πλήρεις, ακριβείς και αξιόπιστες.
  2. Η απεικόνιση των προϊόντων γίνεται με τη μεγαλύτερη δυνατή ακρίβεια. Λόγω της ψηφιακής απεικόνισης κάποια προϊόντα μπορεί να φαίνονται διαφορετικά στο μέγεθος, το χρώμα και την υφή σε σχέση με την πραγματικότητα.

Τιμές προϊόντων:

  1. Στις τιμές των προϊόντων συμπεριλαμβάνεται και Φ.Π.Α. 24%.
  2. Οι τιμές των προϊόντων δύναται να αλλάξουν χωρίς προηγούμενη ενημέρωση.
  3. Οι τιμές των προϊόντων κατόπιν παραγγελίας ενδέχεται να διαφέρουν από την αναγραφόμενη τιμή λόγω αλλαγών τιμής των μετάλλων, πετρών, βάρους προϊόντος.

Αξιολογήσεις προϊόντων:

Σε περίπτωση που θέλετε να γράψετε μια αξιολόγηση για κάποιο προϊόν συμφωνείτε και εγγυάστε ότι το περιεχόμενο της αξιολόγησης σας:

  1. Δεν περιέχει υβριστικά, θρησκευτικά ή ρατσιστικά σχόλια, προσβολές προς άλλα μέλη και αξιολογήσεις τρίτων
  2. Αφορά το προϊόν και όχι την τιμολόγηση του και δεν είναι παραπλανητική ή αποτελεί εσκεμμένη δυσφήμιση του
  3. Δεν συμπεριλαμβάνει στοιχεία τρίτων ή ιστοσελίδες που δεν αφορούν το προϊόν
  4. Δεν αποτελεί περιεχόμενο spamming ενεργειών
  5. Θα είναι γραμμένο στα Ελληνικά ή Αγγλικά

Σε περίπτωση που κάποιο σχόλιο δεν τηρεί τα παραπάνω χαρακτηριστικά, η ιστοσελίδα έχει δικαίωμα διαγραφής του.

Πνευματική ιδιοκτησία:

Το περιεχόμενο του παρόντος ιστότοπου συμπεριλαμβανομένων εικόνων, φωτογραφιών, σχεδίων, γραφικών, κειμένων αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία της επιχείρησης “Κίνητρο” με την επιφύλαξη κάθε δικαιώματος που δεν παραχωρείται ρητά εδώ. Απαγορεύεται οποιαδήποτε πράξη αναπαραγωγής, διανομής, τροποποίησης ή χρήσης τους για εμπορικό σκοπό χωρίς την προηγούμενη έγγραφη άδεια της επιχείρησης.

Εφαρμοστέο Δίκαιο

Αρμόδια για την επίλυση κάθε διαφοράς που προέρχεται από τους παρόντες Γενικούς Όρους Χρήσης σχετικά με την ύπαρξη, ερμηνεία, εκτέλεση ή την παραβίαση της σύμβασης πώλησης ανάμεσα στην εταιρεία μας και τον καθένα από εσάς ορίζονται αποκλειστικώς τα Δικαστήρια των Αθηνών και εφαρμόζεται το κάθε φορά ισχύον ελληνικό δίκαιο. Οι όροι χρήσης ισχύουν για όσο χρόνο διαρκεί η on line ανάρτηση των προϊόντων.